Tento web používá soubor cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete Souhlas s jejich používáním. Více informací v pod kategorií Obchodních podmínek.

 

 

Doprava kurierom zdarma na kotlíkové súpravy, zabíjačkové súpravy, kotlíky

 

Kotlíky na guláš

 

Zabíjačkové a gulášové súpravy na veľké akcie

Zabíjačkové súpravy

 

ZABÍJAČKOVÉ SÚPRAVY

 

 

Zabíjačkový kotlový set 100 L + 2 servírovacie kotlíky zdarma!

Zabíjačkový kotlový set 100 L + 2 servírovacie kotlíky zdarma!

 

 

Zabíjačkový kotlový set 60 L+ Dymovod zdarma!

Zabíjačkový kotlový set 60 L+ Dymovod zdarma!

 

 

Zabíjačková súprava 50 L + kôš do kotla

Zabíjačková súprava 50 L + kôš do kotla

 

 

Zabíjačková súprava 50 L + Paprika GURMAN 1 Kg

Zabíjačková súprava + nerezový kotol 50 L + Paprika GURMAN 1 Kg

 

 

Zabíjačková nerezová súprava 70L horák KEMPER

Zabíjačková nerezová súprava 70L MAX + liatinový horák KEMPER

 

 

Zabíjačková súprava 100 L + kôš do kotla

Zabíjačková súprava 100 L + kôš do kotla

 

 

Zabíjačková súprava 50 L + paprika GURMAN 1 Kg

Zabíjačková súprava + smaltovaný kotol 50 L + paprika GURMAN 1 Kg

 

 

Zabíjačková súprava 70 L + paprika GURMAN 1 Kg

Zabíjačková súprava + smaltovaný kotol 70 L + paprika GURMAN 1 Kg

 

 

Zabíjačková súprava + smaltovaný kotol 100 L + paprika GURMAN 1 Kg

Zabíjačková súprava + smaltovaný kotol 100 L + paprika GURMAN 1 Kg

 

 

KOTLÍKY S TROJNOŽKOU

Smaltovaný kotlík 13 L + stojan s kladkou VAR

Smaltovaný kotlík 13 L + stojan s kladkou VAR

 

Smaltovaný kotlík 16 L + stojan s kladkou VAR

Smaltovaný kotlík 16 L + stojan s kladkou VAR

 

Antikorový kotlík 14 L + stojan s kladkou VAR

Antikorový kotlík 14 L + stojan s kladkou VAR

 

Medený kotlík 15 L + stojan s kladkou VAR

Medený kotlík 15 L + stojan s kladkou VAR

 

Medený kotlík 30 L + stojan s kladkou VAR

Medený kotlík 30 L + stojan s kladkou VAR

 

Kotlík na ryby 13 L + trojnožka s kladkou

Kotlík na ryby 13 L + trojnožka s kladkou

 

 

 

KOTLÍKY S NEREZOVOU KOTLINOU

 

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + smaltovaný kotlík

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + smaltovaný kotlík

 

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + antikorový kotlík

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + antikorový kotlík

 

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + medený kotlík

Kotlíkový set 36 cm TOPLUX + medený kotlík

 

Kotlíkový set 45 cm TOPLUX + medený kotlík

Kotlíkový set 45 cm TOPLUX + medený kotlík

 

 

 

KOTLÍKY SO SMALTOVANOU KOTLINOU

Antikorový kotlíkový set 36 VARIO 2+ vareška a naberačka zdarma!

Antikorový kotlíkový set 36 VARIO 2+ vareška a naberačka zdarma!

 

Kotlíkový gulášový set 31 VARIO 2 + 2 servírovacie kotlíky zdarma!

Kotlíkový gulášový set 31 VARIO 2 + 2 servírovacie kotlíky zdarma!

 

Kotlíkový gulášový set 42 VARIO 2 + 2 servírovacie kotlíky zdarma!

Kotlíkový gulášový set 42 VARIO 2 + 2 servírovacie kotlíky zdarma!

 

Kotlíkový gulášový set 39 VARIO 2 + vareška a naberačka zdarma!

Kotlíkový gulášový set 39 VARIO 2 + vareška a naberačka zdarma!

 

HORÁKY

Liatinový veľkokapacitný plynový varič 8,6 kW

Liatinový veľkokapacitný plynový varič 8,6 kW

 

HORÁKY POD KOTLE A KOTLÍKY

Horáky pod kotle a kotlíky

 

Servírovacie podnosy

Servírovacie podnosy


Veľké varechy do zabíjačkových kotlov a kotlíkov

 Veľké varechy do zabíjačkových kotlov a kotlíkov

 

 

 

 

 

 

 

Chcete vypredať nadbytočný, sezónny  tovar?

Skúste u nás!

Zľavy, akcie, zľavové kupóny a výpredaj tovaru a služieb

Kotlíkové súpravy

www.kotlik.sk


Úvod » HORÁKY POD KOTLÍKY » Horák dvojitý Paella 35 cm


        

Horák dvojitý Paella 35 cm

Horák dvojitý Paella 35 cm

top produkt

skladom

 

Dostupnosť: expedícia 1-3 dni
Číslo produktu: 04-P2635
Výrobca: Vaello Campos
naša cena bez DPH: 48,33 EUR
naša cena s DPH (20 %):
58,00 EUR

do košíka:
  ks  

Originálny Paella horák (dvojhorák: vonkajší a vnútorný kruh) na propán bután od renomovaného Španielskeho výrobcu vhodný pre varenie najmä na Paella panviciach. Horák je samozrejme vhodný pre akékoľvek iné využitie v gastronómii.

- regulácia výkonu 9,5 kW
- spotreba PB max 677 g / h
- oceľový horák: Ø 350mm
- povrchová úprava: smalt
- prevádzkový tlak 30 mbar
- vstup pre propán butánovú hadicu s vnútorným Ø 8 - 9 mm


1. Pro pripojenie k 5, 10 alebo 33 kg propán butánovej fľaši doporučujeme hadicu na propán bután, tlakový regulátor 29-30 mbar a 2 hadicové spony

2. Pre pripojenie k 2 kg propán butánovej fľaši doporučujeme hadicu na propán bután, tlakový regulátor 29-30 mbar, 2 hadicové spony a jednocestný ventil s výstupom W21, 8LH

Paella je typické španielske jedlo z ryže , podobné rizotu alebo kari . Pochádza zo španielskeho mesta Valencie. Ľudia , ktorí v Španielsku nežijú , paellu zvyčajne vnímajú ako národné jedlo Španielska , ale väčšina Španielov ju skôr pokladá za regionálny pokrm , vyskytujúce sa v oblasti Valencia . Obyvatelia Valencie ju naopak považujú za jeden zo svojich symbolov .

Podobne ako v prípade rizota existuje veľa receptov s rôznymi ingredienciami . Na rozdiel od rizota sa však v Paella častejšie objavujú plody mora , zelenina a korenie . Pripravuje sa na špeciálne nízkej rovnej panvici s ušami zvané paellera a výsledný pokrm je menej lepivý.

Paella sa prvýkrát objavila v chudobnejších oblastiach na juhu Španielska . Vznikla na rybárskych lodiach na spôsob arroz caldoso; išlo vtedy o jedno z najchudobnejších jedál pre rybárov. Pri príprave paelly je najdôležitejšou prísadou ryža, ktorá sa neumýva, pretože škrob pri varení spôsobuje potrebnej zahustenie .

Existujú tri najznámejšie druhy paelly :

1. Paella na valenciánský spôsob ( španielsky paella valenciana ) zvyčajne obsahuje zeleninu, mäso ( kuracie, králičie alebo kačacie ), slimáky, fazuľa a korenia.

2. Paella s morskými plodmi ( paella de marisco ) nahrádza mäso a slimáky morskými plodmi a neobsahuje fazuľu.

3- Paella mix ( paella mixta ) je ľubovoľnou kombináciou mäsa, morských plodov, zeleniny a fazule. Ďalšími dôležitými prísadami sú šafran a olivový olej.


Paella sa po dobu prípravy ničím nezakrýva . Neskôr sa môže prikryť pokrievkou alebo fóliou a dať nad paru asi na 30 minút , aby " došla ". Ryža sa nikdy nenecháva úplne dovariť , má byť naopak vnútri ľahko chrumkavá. Veľkou chybou, ktorej sa dnešný kuchári dopúšťajú, je miešanie rýb ( resp. morských plodov ) s bravčovým či hydinovým mäsom, pretože potom chutí aj kuracie alebo akékoľvek iné mäso ako ryba. Tento mix sa skôr objavuje vo vnútrozemí a na severe Španielska. Pokrm by nikdy nemal byť ostrý či pikantný. Rozšírená informácia, že Španieli majú radi ostré jedlá, je skôr mýtus. Len mizivé percento ľudí si paellu skutočne priostrí.

Zdroj : Wikipedia


Ilustračné fotky:

Panvica Paella

 

Panvica Paella

 

Panvica Paella

 

Panvica Paella

 

Panvica Paella

 

Panvica Paella

 

Panvica Paella